Összes kerékpárosbarát szolgáltató

Szitakötő Panzió

2021. október 19., kedd
szitakoto-53 - Anna Iván.jpg

Panziónk Fertőrákos szívében, a Püspöki palota szomszédságában található. Egy álom vált valóra, mikor 2019 őszén panzióként élesztettük újjá az impozáns kőépületet. A felújítás során az épület korábbi funkciójából eredő sajátos karakterjegyei megmaradtak, sőt esetenként eredeti elemek és anyagok is felhasználásra kerültek, megőrizve a régi épület hangulatát.

Panziónk 11 db igényesen berendezett, televízióval, minibárral, hajszárítóval, törölközővel és WI-FI interneteléréssel felszerelt szobákkal várja kedves vendégeit, melyből 1 db kerekesszékes vendégeink részére teljesen akadálymentesített.

A gyermekekkel érkező családok részére térítésmentesen biztosítunk utazó babaágyat, fürdetőkádat, wc szűkítőt, fellépőt, bébiétel melegítési lehetőséget. A négylábú családtagokat is szeretettel várjuk. Felár ellenében plédet, itató-, etetőtálat, játékokat és kullancs csipeszt biztosítunk.

Ha szereti a természetet, a tó parti kikapcsolódást, a horgászatot, túrázást, kulturális programokat, és nem utolsó sorban a barátságos, családias környezetet, biztosak vagyunk benne, hogy élményekben gazdag időtöltésben lesz része!

Cím: 9421 Fertőrákos, Patak sor 19/1

Telefonszám: +36307517870

E-mail: [email protected]

Web: wwww.szitakotopanzio.hu

Facebook: https://www.facebook.com/szitakotopanzio

Instagram: https://www.instagram.com/szitakotopanzio/