Összes kerékpárosbarát szolgáltató

Vadrózsa Vendégház

2022. február 14., hétfő
P1030018 - molnár andrás.JPG

Baranya megye déli részén helyezkedik el Botykapeterd. A megyeszékhelytől 30 km-re, Szigetvártól 5 km-re ahol gyógyfürdő és a történelmi vár található. A vendégház a 6-os főúttól 500 méterre, csendes falusias környezetben várja a pihenni vágyó vendégeit.

3000 nm-es telken helyezkedik el, ahol gyerekeknek játszótér (tranbulin, csúszda, homokozó, hinta található) szalonnasütési és bográcsozási lehetőségek adottak. 3db -6 ágyas, valamint az emeleten 2 db franciaágyas 1db 3 ágyas szoba kapott helyet. Teljesen felszerelt konyhánk, amely 30 fő számára ellátott.

A közelben mindösszesen 400 méterre helyezkedik el a Pálma vendéglő, a környék legfelkapottabb étterme, valamint egyik legnépszerűbb horgásztava (Domolos). Közeli program lehetőségek: Szigetvár gyógyfürdő, Zrínyi vár, Vigadó, Karavánszeráj (Török ház), Magyar-Török Barátság Park, Sóház valamint pizzériák és éttermek. Vendégházunk különböző programokkal várja ide látogató vendégeit, ezek között szerepel a bórtúra és az íjászat is.

Bortúra:

Lovaskocsizás (sétakocsizás) a Pécsi (szigetvári) Borvidéken. Bor illetve pálinka kóstolóval, gasztrokonyhával, élőzenével egybekötve. (Helyszín: Hóbor Pince) Ez az ajánlatunk tavasztól-őszig az időjárástól függően igénybe vehető.

Íjászat:

Fantasztikus lehetőség csak Nálunk azok számára akik egy látványos és élménydús napot vagy hétvégét szeretnének eltölteni. Tapasztalt, gyakorlott íjászok bevonásával és a programok lebonyolításával állunk vendégeink szolgálatára.

Programlehetőséget 4 csoportba tudjuk osztani:

1) Gyakorlás: Létszámtól függetlenül 1-1,5 órán át tartó előzetes alapismeretek elsajátítása mellett.

2) Csapatépítő training (lánybúcsú, legénybúcsú) valamint táboroztatás: 3,5-4 órás időtartam, mely magában foglalja az elméleti illetve gyakorlati oktatást is.

3) Versenyeztetés: Ha igazán bátor vagy és kipróbálnád magad JELENTKEZZ! Kisiskolásoktól egészen felnőttekig minden korosztályt várunk előzetes időpontfoglalás mellett az év 365 napján. Lehetőség van a verseny alkalmával céltáblás, állatos előlapos, valamint vadászat imitálása keretén belül megmutatni a képességeket. Teljes napos program.

4) Komplett bemutató: Ha csak élvezni szeretnéd az előtted feltáruló fantasztikus látványt, lehetőséged van részt venni egy olyan bemutatón ahol a szervezők különböző koroknak megfelelő ruhákban és íjak bemutatásával kápráztatják el az ide látogatókat. Ha viszont a mai modern technikát és eszközöket szeretnéd látni erre is állnak rendelkezésre.

Szállj meg Nálunk és fedezd fel az élményekben gazdag lehetőségeinket!

Vadrózsa Vendégház , ha igazi pihenésre vágysz!

Falusias szálláshely, szállodai színvonal!

Cím: 7911 Botykapeterd Kossuth utca 14

Telefon: +36/70-363-96-89

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/Vadr%C3%B3zsa-Vend%C3%A9gh%C3%A1z-417184205504771